Sposób przygotowania:
Suszone polędwiczki wieprzowe
Polędwiczkę myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym, wszystkie suche składniki łączymy ze sobą, nacieramy polędwiczki.
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę, nacieramy polędwiczki, przekładamy do naczynia lub miski, przykrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na 5 dni.
Polędwiczki przekładamy do pończochy, wieszamy w ciepłym przewiewnym miejscu i pozostawiamy na 6-7 dni. Wyjmujemy i wstawiamy do lodówki, kroimy mocno schłodzone.
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę, nacieramy polędwiczki, przekładamy do naczynia lub miski, przykrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na 5 dni.
Polędwiczki przekładamy do pończochy, wieszamy w ciepłym przewiewnym miejscu i pozostawiamy na 6-7 dni. Wyjmujemy i wstawiamy do lodówki, kroimy mocno schłodzone.
SylaUla