Ania Hosz

Ania Hosz

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 198]

Suszone pomidorki w cieście francuskim

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Szybka przekąska- dobra na każdą okazję.

Suszone pomidorki w cieście francuskim

Składniki:

Suszone pomidorki w cieście francuskim

 

 

Sposób przygotowania:

Suszone pomidorki w cieście francuskim
Ciasto francuskie pokroić w kwadraty mniej więcej 6x6 cm. Na każdy kwadrat kłaść kwadracik mozzarelli i suszonego pomidorka. Zwijać boki i spinać wykałaczką. Blachę wysmarować margaryna i posypać bułka tartą. Piec w temperaturze 190 stopni ok. 20 minut Przed podaniem wyjąć wykałaczki. Dobre i na ciepło i na zimno.

Tagi:

ciasto tarta