Sposób przygotowania:
Szalone Mielone
PIECZARKI POKROIC W PLASTRY I PODSMAZYC NA ODROBINIE OLEJU DODAC KOKROJONA DROBNO CEBULE DELIKATNIE PODSMAZYC. MIESO MIELONE DOPRAWIC SOLA PIEPRZEM MAJERANKIEM ZABKIEM CZOSNKUI JAJKIEM WYROBIC I FORMOWAC MALE KULKI. W OKLO 1LITRZE WODY ROZPUSCIC KONCENTRAT POMIDOROWY VEGETE DODAC LISC LAUROWY ,5 ZIEL ANGIELSKICH I ZAGOTOWAC.DO WRZACEG WYWARU WRZUCAMY KULKI Z MIESA I GOTUJEMY OKOLO 15 MIN. PO TYM CZASIE DO WYWARU Z KULKAMI DODAJEMY PIECZARKI I POKROJONE OGORKI I PAPRYKE . DALEJ PROZYMY 15 MIN. NA KONIEC ZAPRAWIAMY SMIETANA W KTOREJ ROZROBIONA JEST 1 LYZKA MAKI ZIEMNIACZANEJ. P[ODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI LUB RYZEM. SMACZNEGO.
misia53