Sposób przygotowania:
Szarlotka z Rabarbarem
Z podanych składników przyrządzić kruche ciasto,ochłodzić w lodówce.Usmażyć dżem rabarbarowy (jak do musu)trochę więcej niż połowa ciasta włożyć tortownice (dno i boki do połowy wysokości ) podpiec na gorącym piekarniku .Wyjąć posypać spód wiórkami zmieszanymi z tartą bułką nałożyć dżem rabarbarowy i znów posypać wiórkami i bułką tarta a na końcu dość grubo kruszonką z pozostałego kruchego ciasta .wstawić do piekarnika i dopiec na rumieniowy kolor,Zarumieniają szarlotkę wyjąc i przykryć pianą i jeszcze raz wstawić na trochę do piekarnika góra 2,3 minutki dobrze przestudzonego i nastawionego na najmniejszy płomień Gdy piana nabierze koloru jasnego ( będzie wiadomo kiedy) no i wystarczy wyjąć szarlotkę i gotowe