Sposób przygotowania:
Szaszłyki
Mięso pokroić w kostkę, Delikat wymieszać z jarzynką lub Vegetą i obtoczyć w tym mięso, polać delikatnie olejem, żeby mięso zmiękło, wymieszać i odstawić na noc do lodówki.
Cebulę i ogórek pokroić w grube plastry, paprykę w kostkę. Nadziewać na patyki warstwami(karkówka,cebula,ogórek,papryka,boczek,cebula,ogórek,papryka,karkówka), ułożyć na blaszce, skropić olejem , przykryć folią i piec ok. 1,5 godz. w temperaturze 175-200 C.
Smacznego:)
Cebulę i ogórek pokroić w grube plastry, paprykę w kostkę. Nadziewać na patyki warstwami(karkówka,cebula,ogórek,papryka,boczek,cebula,ogórek,papryka,karkówka), ułożyć na blaszce, skropić olejem , przykryć folią i piec ok. 1,5 godz. w temperaturze 175-200 C.
Smacznego:)