Sposób przygotowania:
Szaszłyki warzywne
Porcja dla 6 osób
Na jedną porcję:
Energia: 160 kcal
Tłuszcze ogółem: 12 g
Cholesterol: 0 mg
Składniki marynaty dokładnie zmieszaj. Pokrój warzywa w cząstki, wrzuć je do marynaty na 30 minut. Następnie wyjmij warzywa z marynaty, odsącz i nabij kawałki warzyw na szpadki, ułóż na tacce do grillowania i zapiekaj.
Na jedną porcję:
Energia: 160 kcal
Tłuszcze ogółem: 12 g
Cholesterol: 0 mg
Składniki marynaty dokładnie zmieszaj. Pokrój warzywa w cząstki, wrzuć je do marynaty na 30 minut. Następnie wyjmij warzywa z marynaty, odsącz i nabij kawałki warzyw na szpadki, ułóż na tacce do grillowania i zapiekaj.