Sposób przygotowania:
Szaszłyki z indyka
Mięso z indyka pokroić w kostkę. Składniki marynaty wymieszać i zalać mięso. Odstawić do lodówki na przynajmniej pół godziny, a najlepiej na całą noc.
Pieczarki, cukinię i cebulę pokroić w plastry i nadziewać na patyczki do szaszłyków /drewniane wcześniej namoczyć/ na przemian z mięsem.
Grillować na tacce aluminiowej 30-40 minut na niedużym ogniu, co jakiś czas przekręcając. Smacznego :)
Pieczarki, cukinię i cebulę pokroić w plastry i nadziewać na patyczki do szaszłyków /drewniane wcześniej namoczyć/ na przemian z mięsem.
Grillować na tacce aluminiowej 30-40 minut na niedużym ogniu, co jakiś czas przekręcając. Smacznego :)
Justi2401
czarrna
Ja już się nie mogę doczekać wyjazdu na działkę :) Niech się wypada teraz, to może maj będzie ładny :)