Sposób przygotowania:
Szaszłyki z łososiem
Filet z łososia odkroić ostrym nożem od skóry i pokroić w średniej wielkości kostkę, posypać przyprawami, skropić sokiem z cytryny i wymieszać.
Odstawić do lodówki na przynajmniej godzinę. Pieczarki pokroić w ćwiartki lub plasterki, cebulę i cukinię w krążki.
Wszystkie składniki nabijać na przemian na patyczki do szaszłyków (drewniane wcześniej namoczyć) i grillować na tacce aluminiowej do lekkiego zrumienienia.
Smacznego :)
Odstawić do lodówki na przynajmniej godzinę. Pieczarki pokroić w ćwiartki lub plasterki, cebulę i cukinię w krążki.
Wszystkie składniki nabijać na przemian na patyczki do szaszłyków (drewniane wcześniej namoczyć) i grillować na tacce aluminiowej do lekkiego zrumienienia.
Smacznego :)
lukrowanepierniczki
skuter5