Sposób przygotowania:
Szaszłyki z łososiem
Łososia odkroić od skóry i fileta pokroić w średnią kostkę, posypać przyprawą do ryb, skropić niewielką ilością oliwy i sosu rybnego. Rybę odstawić do lodówki przynajmniej na godzinę.
Cukinię umyć, pokroić w plasterki, paprykę wydrążyć, umyć i pokroić w kawałki, krążki ananasa wyjąć z zalewy i pokroić w ćwiartki.
Wszystkie składniki nabijać na przemian na patyczki do szaszłyków i grillować ze wszystkich stron na patelni grillowej. Smacznego :)
Cukinię umyć, pokroić w plasterki, paprykę wydrążyć, umyć i pokroić w kawałki, krążki ananasa wyjąć z zalewy i pokroić w ćwiartki.
Wszystkie składniki nabijać na przemian na patyczki do szaszłyków i grillować ze wszystkich stron na patelni grillowej. Smacznego :)