grazka

grazka

Szef Kuchni
[Przepisów: 84]

Szaszlyki z udzca indyczego.

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Obiad w odcieniach brazu.

Szaszlyki z udzca indyczego.

Składniki:

Szaszlyki z udzca indyczego.

 

Sposób przygotowania:

Szaszlyki z udzca indyczego.
Mieso oddzielic od kosci(na kosci mozna ugotowac rosolek,jakas zupke),pokroic na kawalki,wymieszac z przyprawami ,czosnkiem i zostawic,niech troche polezy.
Cebule obrac ,pokroic na czastki,pieczarki w zaleznosci od wielkosci tez.Nadziac wszystko na namoczony wczesniej patyczek i usmazyc na oleju .Ryz zalac zimna woda-dwa palce wody ponad ryz),doprowadzic do wrzenia,przykryc pokrywka,i na najmniejszym stopniu gotowac pare minut.Jest sypki.Tak gotuje taz kazda kasze.Tego nauczyl mnie syn.

Ulozyc na talerzu.

Tagi:

udźca zioła