justynak223

justynak223

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1232]

Sznycle z serem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

szybko i smacznie, ale kalorycznie

Sznycle z serem

Składniki:

Sznycle z serem

 

  • 6 sznycli wieprzowych
  • sól
  • pieprz
  • 3 plastry wędzonego sera
  • przyprawa uniwersalna Delikat Knorra

Sposób przygotowania:

Sznycle z serem
Sznycle lekko rozbijamy. Solimy, pieprzymy i
obsypujemy przyprawą z obu stron. Smażymy
na złoto z obu stron. Pod koniec na wierzch
każdego sznycla układamy pół plastra sera.
Przykrywamy patelnie przykrywką i smażymy
około 2 min. aż ser się rozpuści. Gotowe
kładziemy na połówki bułek i ozdabiamy
kroplą ketchupu.