eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Szparagi Eli w łososiowym płaszczyku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pyszna sezonowa przekąska w sam raz dla kibica.

Szparagi Eli w łososiowym płaszczyku Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Szparagi Eli w łososiowym płaszczyku

 

Sposób przygotowania:

Szparagi Eli w łososiowym płaszczyku
.Szparagi umyć,oskrobać ze skórki i gotować 10 minut w osolonej wodzie z dodatkiem cukru.Szpinak umyć,osuszyć i ułożyć na talerzu.Po trzy ostudzone szparagi zawijać plastrem łososia.Gotowe zawijaski ułożyć na szpinakowej kołderce.Smacznego!
Szparagi Eli w łososiowym płaszczyku
Oskrobane szparagi ugotować wosolonej wodzie z dodatkiem cukru.
Szparagi Eli w łososiowym płaszczyku
Umyty i osuszony szpinak rozłożyć na talerzu.
Szparagi Eli w łososiowym płaszczyku
Gotowe zawiniątka szparagowo łososiowe ułożyć na szpinakowej kołderce.