Sposób przygotowania:
Szparagi otulone boczkiem
Szparagi oczyścić, obciąć twarde końcówki i gotować w osolonej wodzie około 8 minut, odsączyć i ostudzić.
Plastry boczku rozłóż na stole i ułóż na nich szparagi.
Małe kulki mozzarelli przekrój na połówki i ułóż na szparagach.
Zawiń w boczek, ułóż na tacce i piec na rozgrzanym grillu lub w nagrzanym piekarniku na złoty kolor.
Udekoruj plasterkami grillowanej kiełbasy oraz zielonym koperkiem
Podawaj gorące z dowolnym sosem.
Plastry boczku rozłóż na stole i ułóż na nich szparagi.
Małe kulki mozzarelli przekrój na połówki i ułóż na szparagach.
Zawiń w boczek, ułóż na tacce i piec na rozgrzanym grillu lub w nagrzanym piekarniku na złoty kolor.
Udekoruj plasterkami grillowanej kiełbasy oraz zielonym koperkiem
Podawaj gorące z dowolnym sosem.
gusia1000