Sposób przygotowania:
Szparagi z wody z grillowaną piersią kurczaka
Szparagi obierz z obieraczką do warzyw z góry na dół, odetnij około 1 cm od końca warzywa. Wstaw wodę, około 2 litrów, posól, dodaj masło, sok z cytryny oraz cukier. Zagotuj.
W między czasie oczyść piersi z kurczaka, przekrój na pól i natrzyj przyprawą CZUBRYCA czerwoną lub mieszanką soli oraz papryki ostrej i łagodnej.
Gdy woda się zagotuje wrzuć do niej szparagi, gotuj do 12 min.
Podczas gdy szparagi się gotują , na patelni do grillowania z odrobiną oleju przygotuj piersi.
Powinny być gotowe razem ze szparagami. Gorące szparagi posyp parmezanem i koperkiem. Smacznego.
W między czasie oczyść piersi z kurczaka, przekrój na pól i natrzyj przyprawą CZUBRYCA czerwoną lub mieszanką soli oraz papryki ostrej i łagodnej.
Gdy woda się zagotuje wrzuć do niej szparagi, gotuj do 12 min.
Podczas gdy szparagi się gotują , na patelni do grillowania z odrobiną oleju przygotuj piersi.
Powinny być gotowe razem ze szparagami. Gorące szparagi posyp parmezanem i koperkiem. Smacznego.