Sposób przygotowania:
Szpinakowe roladki.
Wszystkie składniki na ciasto wrzuciłam do miski i dokładnie wymieszałam.Usmażyłam naleśniki na dużej teflonowej patelni z dodatkiem odrobiny oleju. Serek brie pokroiłam kostkę i przełożyłam do małego rondelka.Dodałam jogurt naturalny i serek kanapkowy.Postawiłam na małym gazie i doprowadziłam do wrzenia cały czas mieszając aby nic się nie przypaliło.Kiedy serek brie się rozpuścił całą masę serową przetarłam przez sito aby pozbyć się grudek.Powstał gęsty kremowy sos. Pomidora sparzyłam we wrzątku,obrałam ze skórki,usunęłam gniazda nasienne i pokroiłam w kostkę.Szczypior i koperek drobno posiekałam i razem z pomidorem dodałam do masy serowej. Na wystudzony naleśnik nałożyłam sos serowy a następnie obrana i pokrojoną w paski gruszkę,całość zawinęłam w roladę. roladkę pokroiłam na mniejsze kawałki i schłodziłam w lodówce.Podałam na zimno.