Sposób przygotowania:
Tagiatelle spinaci
2-3 garści szpinaku( w zależności od tego czy ktoś szpinak uwielbia, czy po prostu toleruje). Jeśli jest w kostkach 3-4. 3 ząbki czosnku pocięte w talarki wrzucamy na patelnię, zalewamy oliwą (minimalnie) i podpalamy gaz. Dorzucamy po chwili 150 ml śmietanki i garść słonecznika, oraz szpinak. Smażymy ok 10 min. Wstawiamy makaron.Jeśli sporo śmietany odparowało, dolewamy do poziomu ok 1 cm (przy średniej wielkości patelni). Wrzucamy cały serek topiony gouda, oraz 1/4 kółka camembert. Serki rozgniatamy na patelni i wrzucamy makaron. Smażymy aż do roztopienia serków i zgęstnienia sosu. Wrzucamy pietruszkę oraz odrobinę parmezanu według gustu i smażymy ok minutę. Danie gotowe Smacznego!