Sposób przygotowania:
Tapas oliwki + pieczarki
1)Pieczarki kroimy na plasterki i wrzucamy do wrzącej wody na około 3-5 minut.
2)Oliwki kroimy w plasterki, pietruszkę drobno siekamy.
3)Do pietruszki i oliwek dodajemy ocet balsamiczny z oliwą.
4)Wyjmujemy i odsączamy pieczarki, dodajemy drobno posiekany czosnek.
5)Mieszamy wszystkie składniki ze sobą. 6)Zostawiamy w zamkniętym pojemniku na 30 - 60 minut, co jakiś czas mieszamy.
2)Oliwki kroimy w plasterki, pietruszkę drobno siekamy.
3)Do pietruszki i oliwek dodajemy ocet balsamiczny z oliwą.
4)Wyjmujemy i odsączamy pieczarki, dodajemy drobno posiekany czosnek.
5)Mieszamy wszystkie składniki ze sobą. 6)Zostawiamy w zamkniętym pojemniku na 30 - 60 minut, co jakiś czas mieszamy.