Sposób przygotowania:
Tiramisu z bananami
2 łyżki kawy zalewamy gorącą wodą, zostawiamy do wystudzenia. Dodajemy likier. Żółtka ucieramy z cukrem i z cukrem waniliowym. Łączymy z serkiem i bitą śmietaną. Na dnie
foremki układamy warstwę biszkoptów, nasączamy kawą z likierm
i nakładamy część kremu.Nakładamy następną warstwę biszkoptów, znów nasączamy kawą z likierem i nakładamy krem. Wierzch posypujemy resztą kawy i wstawiamy do lodówki na 2 godziny. Całość dekorujemy bananami i listkami melisy. SMACZNEGO
foremki układamy warstwę biszkoptów, nasączamy kawą z likierm
i nakładamy część kremu.Nakładamy następną warstwę biszkoptów, znów nasączamy kawą z likierem i nakładamy krem. Wierzch posypujemy resztą kawy i wstawiamy do lodówki na 2 godziny. Całość dekorujemy bananami i listkami melisy. SMACZNEGO
Pyza
http://kuchnia24h.pl/wloskie-tiramisu-z-bananami,165.html