Sposób przygotowania:
Torcik na kruchym spodzie.
1. Z margaryny, mąki z proszkiem, cukru, jajka zagniatamy ciasto i wkładamy do zamrażalki na pół godziny. Nastęnie ciastem tym wylepiamy okągłą formę do na torty i pieczemy w 190 stopniach przez 30 min.
2. Gdy ciasto se upiecze przygotowujemy budyń i jeszcze ciepły wylewamy na ciasto.
3. Gdy budyń wystygnie robimy krem Gellwe z połowy ilości bo cały to za dużo;(w końcowym etapie ubijania kremu można dodać łyżke capucino); i nakładamy krem na budyń,
4. Dekorujemy ciasto bananem i posypką, orzechami włoskimi i migdałem w płatkach.
2. Gdy ciasto se upiecze przygotowujemy budyń i jeszcze ciepły wylewamy na ciasto.
3. Gdy budyń wystygnie robimy krem Gellwe z połowy ilości bo cały to za dużo;(w końcowym etapie ubijania kremu można dodać łyżke capucino); i nakładamy krem na budyń,
4. Dekorujemy ciasto bananem i posypką, orzechami włoskimi i migdałem w płatkach.