Sposób przygotowania:
Torcik śmietanowo malinowy
Ubijam osobno żółtka z cukrem oraz białką łącze razem i delikatnie mieszam wychodzi taki puszek. Dodaje mąkę tortowa i mieszam dodaje mąkę ziemniaczaną i też mieszam kakao dodaje na samym końcu . Piekę 30 minut w 170 stopniach. Wyjmuje i stygnie potem ostudzony kroje w poprzek wychodzą dwa krążki . Śmietanę 400 gram ubijam z 1 łyżką cukru pudru dodaje 1 śmietan fixy i miksuje Ta masa idzie do środka tortu nie cała trochę zostawiam na udekorowanie góry tortu . Ubijam śmietanę 400 gram z kremem malinowym , masa idzie na gór i boki . Posypuje stertą czekoladą mleczną na górę tortu Boki dekoruje biała czekolada startą . Śmietaną dekoruje górę tortu . Gotowe :)