Sposób przygotowania:
Tort
Bialka z woda ubic mikserem na sztywno.Stopniowo dodawac cukier z cukrem waniliowym.Wlac zoltka.Na koncu dodac make z proszkiem.Piec 200°C
Biszkopt po upieczeniu przekroic na pol,wylozyc kremem.
Maslo utrzec na puszysta piane dodajac cukier jajko i zoltko.Na koncu dodajemy powoli srednio stezona galaretke ciagle ucierajac.
50 g marcepanu wyrobic z paroma kroplami czerwonej farby spozywczej.Rozwalkowac,wyciac serduszka i udekorowac wierzch tortu.Boki obsypac platkami migdalowymi.
Biszkopt po upieczeniu przekroic na pol,wylozyc kremem.
Maslo utrzec na puszysta piane dodajac cukier jajko i zoltko.Na koncu dodajemy powoli srednio stezona galaretke ciagle ucierajac.
50 g marcepanu wyrobic z paroma kroplami czerwonej farby spozywczej.Rozwalkowac,wyciac serduszka i udekorowac wierzch tortu.Boki obsypac platkami migdalowymi.
luna
eli_555
gusia1000
Daję 5.