Sposób przygotowania:
Tort Pawłowej z półproduktów
Na najwyższych obrotach ubijamy schłodzoną śmietankę,dodajemy cukier puder i śmietan fix.Na jeden z krążków wykładamy 1/2 ubitej śmietanki,pamiętając,aby nie wyszła poza krawędzie bezy.Środek masy posypujemy delikatnie owocem granatu,przykrywamy drugim krążkiem.Wykładamy resztę bitej śmietany,na krawędziach układamy beziki,środek masy powinien pozostać nie przykryty.Obieramy owoce i kroimy w/g własnej fantazji,banan skrapiamy sokiem z cytryny,by nie ściemniał.Całą wolną przestrzeń pomiędzy bezikami dekorujemy owocami,pamiętajmy jedynie,aby owoc kiwi nie dotykał bezpośrednio śmietanki.Całość dekorujemy perełkami cukierniczymi i ozdobami z masy cukrowej.Schładzamy ok.30 minut.Smacznego.
pszczolkaanulka
anemon
A.B.
Natala1210