Sposób przygotowania:
Tort serowy
Biszkopt: jajka zmikować z cukrem, dodając stopniowao make wymieszana z kakao i proszkiem do pieczenia.Ciasto przelac do wysmarowanej masłem tortownicy wstawic do nagrzanego piekarnika. Piec 20 minut w temp. 180 st C.
Masa serowa;Galaretki przyrzadzic zgodnie z przepisem na opakowaniu. Ser połaczyć z teżejącymi galaretkami. 3/4 masy odłożyć, reszte wymieszac z kakao.
Tort serowy:Na ostudzony biszkopt wylać jasną masę wymieszaną z owocami (lecz mozna sama mase). Na wierzch wylac masę z kakao. Galaretke przyrzadzić według przepisu podanego na opakowaniu. Pozostałe owoce ułożyć na masie, zalać tężejącą galaretką.
Masa serowa;Galaretki przyrzadzic zgodnie z przepisem na opakowaniu. Ser połaczyć z teżejącymi galaretkami. 3/4 masy odłożyć, reszte wymieszac z kakao.
Tort serowy:Na ostudzony biszkopt wylać jasną masę wymieszaną z owocami (lecz mozna sama mase). Na wierzch wylac masę z kakao. Galaretke przyrzadzić według przepisu podanego na opakowaniu. Pozostałe owoce ułożyć na masie, zalać tężejącą galaretką.