Sposób przygotowania:
Tort z masą marshmallows
Biszkopt: Jaja z cukrem ubić na parze,dodać pozostałe składniki.Upiec. Po ostudzeniu przekroić na 3 części. Masa do tortu: Brzoskwinie pokroić na części.Galaretki rozpuścić wg.opakowania zostawiając niecałe 0,5 szkl wody.W tej wodzie rozpuścić budyń i wlać do rozpuszczonej juz galaretki.Postawić na słabym ogniu i mieszać aż zgęstnieje.Margarynę utrzeć z cukrem pudrem,dodawać letnia galaretkę z budyniem.Utrzeć.Na konieć dodać brzoskwinie i wymieszać.masą przełożyć tort. Masa Marshmallows: pianki stopić w wodnej kąpieli,dodać cukier i zagnieść na elastyczną masę.Rozwałkować i obłożyć nią tort.Z reszty masy po dodaniu barwników mozna uzyskać takie oto dekoracje. Wstawiś do lodówki do zastygnięcia.
Gość
Gość
Gość
sandra200
misia13
puma