Sposób przygotowania:
Tortilla na kolorowo
Mięso z kurczaka pokroić w paski i wrzucić na rozgrzaną patelnię. Smażyć kilka minut a potem dodać pokrojoną w półplasterki cukinię. Następnie dodać przyprawy i smażyć jeszcze chwilę aż cukinia zmięknie.
Pokroić warzywa i przygotować sos.
Placki tortilla smażyć na suchej patelni z obu stron a potem na każdy kłaść porcję sosu.
Następnie liść sałaty, kapusta pekińska, porcja mięsa i reszta dodatków czyli pomidor, cebula i ogórek.
Tortillę zawinąć w rożek i podawać od razu po przygotowaniu.
Pokroić warzywa i przygotować sos.
Placki tortilla smażyć na suchej patelni z obu stron a potem na każdy kłaść porcję sosu.
Następnie liść sałaty, kapusta pekińska, porcja mięsa i reszta dodatków czyli pomidor, cebula i ogórek.
Tortillę zawinąć w rożek i podawać od razu po przygotowaniu.