Sposób przygotowania:
Tortilla z chilliconcarne
1 cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oleju, dodajemy cebulę, chwilę smażymy i dodajemy mięso. Smażymy ok 10 min aż mięso będzie dobre (solimy i pieprzymy do smaku). 2 pomidory zalewamy wrzątkiem, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Mięso przekładamy do garnka, dodajemy pomidory i dusimy. Fasolę i kukurydzę z puszki płuczemy i dodajemy do mięsa. Cały czas dusimy od czasu do czasu mieszając. Na koniec dodajemy przyprawę chilliconcarne oraz koncentrat pomidorowy. Kosztujemy i ewentualnie doprawiamy sola i pieprzem. Tortille smarujemy sosem czosnkowym i układamy szpinak, pokrojoną cebulę w piórka, pomidora oraz mięso.Zawijamy i zapiekamy w grillu. Gotowe. Smacznego.