Sposób przygotowania:
Tosty z pieczarkami i żółtym seremETAP 1:
Pieczarki obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę obrać i drobno posiekać. Na patelni rozgrzać olej. Wrzucić cebulę i zeszklić. Dodać pieczarki. Przyprawić solą, pieprzem i majerankiem. Wymieszać i smażyć kilka minut.
Kromki chleba posmarować z jednej strony masłem. Na stronie nieposmarowanej na dwóch kromkach ułożyć po plasterku sera. Na to porcje pieczarek i znów plasterki sera. Przykryć pozostałymi kromkami, posmarowana stroną do zewnątrz.
Tosty włożyć do nagrzanego opiekacza. Piec do zrumienienia. Wyłożyć na talerz.
Podawać np z ketchupem.
![Tosty z pieczarkami i żółtym serem Tosty z pieczarkami i żółtym serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-pieczarkami-i-zoltym-serem-567781.jpg)
![Tosty z pieczarkami i żółtym serem Tosty z pieczarkami i żółtym serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-pieczarkami-i-zoltym-serem-567782.jpg)
![Tosty z pieczarkami i żółtym serem Tosty z pieczarkami i żółtym serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-pieczarkami-i-zoltym-serem-567783.jpg)
![Tosty z pieczarkami i żółtym serem Tosty z pieczarkami i żółtym serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-pieczarkami-i-zoltym-serem-567784.jpg)
![Tosty z pieczarkami i żółtym serem Tosty z pieczarkami i żółtym serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-pieczarkami-i-zoltym-serem-567785.jpg)