Sposób przygotowania:
Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty 2
Kapustę kiszoną - najlepiej młodą, wycisnąć i drobno poszatkować, marchewkę obrać i zetrzeć na tarce na dużych oczkach, dodać do kapusty, dodajemy oliwę i przyprawiamy solą i pieprzem do smaku, a następnie dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Podajemy po przegryzieniu się smaków. Smacznego
![Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty 2 Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tradycyjna-surowka-z-kiszonej-kapusty-2-122988.jpg)
![Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty 2 Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tradycyjna-surowka-z-kiszonej-kapusty-2-122989.jpg)
![Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty 2 Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tradycyjna-surowka-z-kiszonej-kapusty-2-122990.jpg)
![Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty 2 Tradycyjna surówka z kiszonej kapusty 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tradycyjna-surowka-z-kiszonej-kapusty-2-122991.jpg)