Sposób przygotowania:
Truskawkowa Radość
Fiorefiore camargo , cukier wsypać do miski następnie wlać,jaja, żółtka, olej i i wodę i mieszając mixerem przez 5 minut na średnich obrotach. Uzyskana jednolita masę włożyćBlat Camargo: do rantów o średnicy 16 i 24 cm. Wyrównać górę i piec w piecu o temperaturze 180 C przez 20 minut. Ostudzić i przekroić na 3 warstwy . Przygotować syrop do nasączania , do 400g wody wlać 60g alkoholu( wódki) wsypać 200g cukru dobrze wymieszać w mixerze przez 7 minut a następnie podgrzać na małym ogniu do roztopienia się cukru.,Metalowe ranty o średnicy 16 i 24 cm wyłożyć wewnątrz folia rantową włożyć spód camargo i nasączyć syropem . Truskawki posiekać w drobna kostkę. Aby przygotować krem jogurtowy krem budyniowy fiorfiore royal z jogurtem naturalnym , delikatnie wymieszać z ubitym kremem roślinnym Decor up i równie delikatnie połączyć z podgrzana żelatyna i pasta waniliowa . Tak przygotowany krem wyłożyć na blaty tortów i posypać pokrojonymi truskawkami , przykryć blatem i nasączyć syropem.Nałożyć druga warstwę kremu jogurtowego i truskawki, a następnie trzeci blat camargo i nasączyć go. Pozostały krem jogurtowy wyłożyć na wierzch , wyrównać i schłodzić. Udekorować polewami cover , ubitym śnieżnobiałym kremem truskawkami i kawałkami czekolady.
msewka
I czy jajka ważysz ze skorupkami, czy bez? Co to są polewy cover? I jakim kremem śnieżnobiałym zdobić wierzch?