Sposób przygotowania:
Truskawkowe szaleństwo wg motyl87
W litrze wody rozpuścić 3 galaretki. Na blaszce do pieczenia, o wymiarach 35x40 cm, wyłożonej folią spożywczą ułożyć 1/3 biszkoptów. Biszkopty zalać tężejącą galaretką. Ugotować budyń- 250ml mleka zagotować z cukrem. Pozostałe mleko wymieszać z budyniami oraz żółtkami, następnie wlać do gotującego się mleka z cukrem. Mieszać, gotować 3 minuty. Wystudzić. Margarynę utrzeć z chłodnym budyniem. Przełożenie ciasta: na biszkopty zalane galaretką, wyłożyć 1/2 kremu, pozostałe biszkopty, następnie 1/2 kremu. Na kremie ułożyć połówki truskawek i zalać 2 galaretkami rozpuszczonymi w 1 litrze wody. Odstawić do stężenia.