Sposób przygotowania:
Truskawkowy palce lizać Mariel
Blacha 36x36cm .Przygotowujemy biszkopt. żółtka oddzielamy od białek , białka ubijamy na sztywno ze szczyptą soli , do stojącej piany dodajemy kolejno cukier, żółtka mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia na koniec kakao i wodę , wszystko miksujemy . Wylewamy na wysmarowana i wysypaną bułką tartą brytfannę , wkładamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Truskawki dokładnie myjemy obieramy z szypułek , następnie wstawiamy do garnka z 1/2 wody i gotujemy taki kompocik .Kisiele rozrabiamy z 1/2szklanki wody i wlewamy do gotującego się kompotu ale dopiero gdy truskawki są miękkie . Czekam aż zgęstnieje i blenderem miksujemy na mus. Margarynę ucieramy z cukrem pudrem ,dodając po łyżce kisielu z truskawek .Nakładamy masę na ciasto .Na koniec posypujemy startą czekoladą lub czekoladową posypką .