Sposób przygotowania:
Truskawkowy trzy bit bez pieczenia
Masa kokosowa:
Jedną szklankę mleka gotujemy z cukrem i kokosem. Drugą szklankę mleka mieszamy z mąkami. Gotujemy budyń, studzimy i ucieramy z margaryną.
Masa truskawkowa:
Truskawki miksujemy blenderem, a następnie podgrzewamy i rozpuszczamy w nich truskawki. Odstawiamy.\ Masa śmietanowa: \Śmietankę ubijamy i łączymy z galaretkami tężejącymi rozpuszczonymi w jednej szklance wody.
Przełożenie:
Herbatniki-masa kokosowa- herbatniki-tężejąca masa truskawkowa- herbatniki-masa śmietanowa
Jedną szklankę mleka gotujemy z cukrem i kokosem. Drugą szklankę mleka mieszamy z mąkami. Gotujemy budyń, studzimy i ucieramy z margaryną.
Masa truskawkowa:
Truskawki miksujemy blenderem, a następnie podgrzewamy i rozpuszczamy w nich truskawki. Odstawiamy.\ Masa śmietanowa: \Śmietankę ubijamy i łączymy z galaretkami tężejącymi rozpuszczonymi w jednej szklance wody.
Przełożenie:
Herbatniki-masa kokosowa- herbatniki-tężejąca masa truskawkowa- herbatniki-masa śmietanowa