Sposób przygotowania:
Ciasto trzy bit
Biszkopt: Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę dodajemy żółtka, później mąkę pszenną, proszek do pieczenia, olej mieszamy. Pieczemy w 180 stopniach do 30 minut w formie 25/36. Masa waniliowa: Budyń waniliowy gotujemy z cukrem Studzimy. Masło ucieramy i łączymy z chłodnym budyniem. Śmietanka: Śmietankę ubijamy na sztywno, do ubitej dodajemy tężejącą galaretkę czerwoną przygotowaną w 0,5 szkl wody. Masę krówkową (kajmak) dzielimy na trzy równe części. Przełożenie ciasta trzy bit: Biszkopt -połowa masy waniliowej -herbatniki -masa krówkowa -herbatniki -masa krówkowa -herbatniki -masa waniliowa -herbatniki -masa krówkowa -śmietanka -posypujemy wiórkami czekoladowymi.