Sposób przygotowania:
Trzy bit po mojemu.
Czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej, do płynnej wsypujemy żelatynę i dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy stopniowo śmietanę i mieszamy aż masa będzie jednolita. Dużą blachę wykładamy papierem, na spodzie układamy warstwę krakersów, na nią wylewamy ganaż i odstawiamy do stężenia. Budynie gotujemy zgodnie i zaleceniami na opakowaniu. Do gęstniejącej masy wsypujemy galaretkę i mieszamy. Wystudzoną masę ucieramy z masłem. Dosładzamy według potrzeby. Na ciemną masę układamy biszkopty a na nie wykładamy masę budyniową którą przykrywamy krakersami. odstawiamy do lodówki aby ciastka zwilgotniały. Śmietanę ubijamy na sztywno, słodzimy i dodajemy mleko w proszku, dzięki temu śmietana nie podejdzie nam wodą. Wykładamy na ciasto, posypujemy startą czekoladą.