jovi

jovi

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 436]

Twarożek wiosenny

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Znakomita, a zarazem pożywna przekąska twarożkowa:)

Twarożek wiosenny

Składniki:

Twarożek wiosenny

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Twarożek wiosenny
Twaróg rozgnieść.
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę.
Ogórka obrać ze skóry, pokroić w kostkę.
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę.
Szczypior drobno posiekać.
Rzodkiewkę pokroić w kostkę.
Twaróg, pomidory, ogórka, cebulę, szczypior, rzodkiewkę połączyć, a następnie zalać kwaśną śmietaną i przyprawić do smaku solą i i pieprzem.
Wymieszać.