Sposób przygotowania:
Warzywa na patelnie
Marchewkę oskrobać, pokroić w talarki, cebulkę obrać pokroić.
Obrane ziemniaki, pokroić w miarę cienkie kawałki, żeby się nam dopiekły. Na patelnię wlać olej, wrzucić marchewkę i cebulkę,
obsmażyć 5 min. Potem dodać ziemniaki, vegete i podsmażać bez przykrycia 10 min. Na końcu dodać fasolkę. Przykryć pokrywką i smażyć na małym ogniu ok. 10 min
Gdy wszystko już jest miękkie dodajemy pieprz i sól.
SMACZNEGO!
Obrane ziemniaki, pokroić w miarę cienkie kawałki, żeby się nam dopiekły. Na patelnię wlać olej, wrzucić marchewkę i cebulkę,
obsmażyć 5 min. Potem dodać ziemniaki, vegete i podsmażać bez przykrycia 10 min. Na końcu dodać fasolkę. Przykryć pokrywką i smażyć na małym ogniu ok. 10 min
Gdy wszystko już jest miękkie dodajemy pieprz i sól.
SMACZNEGO!
Henia