Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Warzywa po marokańsku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Warzywa po marokańsku

Warzywa po marokańsku

Składniki:

Warzywa po marokańsku

 

  • 20 dag kuskusa
  • 1 puszka ciecierzycy
  • 1 cebula, posiekana
  • 2 marchewki, pokrojone w słupki
  • 3 łyżki rodzynek
  • 2 łyżki syropu klonowego
  • 150 ml soku z ananasa

 

Sposób przygotowania:

Warzywa po marokańsku

Kuskus przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Marchew gotujemy w soku ananasowym. Cebulę smażymy na oliwie. Łączymy wszystkie składniki, dokładnie mieszamy i chwilę dusimy.


Tagi:

kuskus