iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

watróbka z grila

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pyszna watróbka mozna robic na grilu jak i w piekarniku

watróbka z grila

Składniki:

watróbka z grila

 

  • watróbki z indyka , 3 duże cebule , 2 jabłka , sól ,pieprz,tacki paclan ,oliwa z oliwek

Sposób przygotowania:

watróbka z grila
Wątróbkę myjemy osuszamy układamy na tacce i smarujemy oliwa . cebulę obieramy kroimy w talarki , układamy pióra cebuli na wątróbce ,jabłko obieramy kroimy w plasterki wkładamy na wątróbkę i cebule grilujemy po kilku minutach obracamy wątróbki na drógą stronę .Na koniec solimy i pieprzymy