Sposób przygotowania:
Wątróbka z jabłkiem
* fasolkę gotujemy około 15 min, odcedzamy
* cebulkę kroimy w piórka podsmażamy zdejmujemy z patelni.
* wątróbkę obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym tłuszczu po obu stronach,
* dodajemy pokrojone jabłko w ćwiartki , dodajemy cebulkę i fasolkę, pieprzymy,
* posypujemy majerankiem i chwile jeszcze smażymy, odstawiamy
* przed podaniem solimy do smaku
* cebulkę kroimy w piórka podsmażamy zdejmujemy z patelni.
* wątróbkę obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym tłuszczu po obu stronach,
* dodajemy pokrojone jabłko w ćwiartki , dodajemy cebulkę i fasolkę, pieprzymy,
* posypujemy majerankiem i chwile jeszcze smażymy, odstawiamy
* przed podaniem solimy do smaku