Sposób przygotowania:
Wegańska pasta do pieczywa z tofu wędzonego
1. Czosnek i cebulę obieramy, kroimy w kostkę, wrzucamy na patelnię na rozgrzaną oliwę, oprószamy solą i dusimy do miękkości. Usmażone składniki studzimy.
2. Tofu i usmażone warzywa przekładamy do miski, dodajemy przyprawy, wodę i łyżeczkę oliwy i za pomocą blendera ręcznego miksujemy na gładką pastę.
3. Pastę przed podaniem schładzamy w lodówce. Gotowe. Podajemy i smacznego życzę.
Moje rady:
Porcja pasty dla 4 osób.
Przed podaniem pastę chłodzimy w lodówce.
2. Tofu i usmażone warzywa przekładamy do miski, dodajemy przyprawy, wodę i łyżeczkę oliwy i za pomocą blendera ręcznego miksujemy na gładką pastę.
3. Pastę przed podaniem schładzamy w lodówce. Gotowe. Podajemy i smacznego życzę.
Moje rady:
Porcja pasty dla 4 osób.
Przed podaniem pastę chłodzimy w lodówce.
biedroneczki
Babeczka35
Bardzo polecam, bo jest pyszna :)
Czekoladka 2
Babeczka35
Nam bardzo smakowała :)
lukrowanepierniczki
Babeczka35
Polecam, jest to moja ulubiona pasta :)