iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Wegetariański obiadek z ryżem i selerem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Wegetariański obiadek z ryżem i selerem naciowym

Wegetariański obiadek z ryżem i selerem

Składniki:

Wegetariański obiadek z ryżem i selerem

 

 

Sposób przygotowania:

Wegetariański obiadek z ryżem i selerem
Na patelni na oleju podsmażamy pokrojonego w cieniutkie plasterki por. Mieszamy. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Ryż brązowy gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy. Na patelnie z pieczarkami dodajemy pokrojonego selera naciowego-mieszamy. Po ok 3 min dodajemy ryż i kukurydzę . Mieszamy , doprawiamy pieprzem i sosem sojowym do smaku. Podajemy na ciepło.

Tagi:

ryż sosy seler