Sposób przygotowania:
Wielkanocne jajeczka faszerowane sałatą i rzeżuchą
1. Jajka gotujemy na twardo, następnie studzimy i obieramy ze skorupek. Przekrawamy na pół i wyjmujemy żółtka.
2. Sałatę i rzeżuchę płuczemy i dokładnie osuszamy.
3. Żółtka, majonez, sałatę i rzeżuchę miksujemy blenderem na gładką masę, przyprawiamy do smaku solą i białym pieprzem.
4. Połówki jajek napełniamy farszem i dekorujemy rzeżuchą. Podajemy.
2. Sałatę i rzeżuchę płuczemy i dokładnie osuszamy.
3. Żółtka, majonez, sałatę i rzeżuchę miksujemy blenderem na gładką masę, przyprawiamy do smaku solą i białym pieprzem.
4. Połówki jajek napełniamy farszem i dekorujemy rzeżuchą. Podajemy.