iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Wiosenna pasta jajeczna z chrzanem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Śniadaniowa pasta ,wykorzystujemy jajka z śniadania wielkanocnego

Wiosenna pasta jajeczna z chrzanem

Składniki:

Wiosenna pasta jajeczna z chrzanem

 

  • 5 szt jajka,
  • 10 dag twaróg półtłusty,
  • 2 łyżki majonez,
  • 2 łyzeczki chrzan,
  • rukola,
  • 1 łyżka śmietana

 

 

 

Sposób przygotowania:

Wiosenna pasta jajeczna z chrzanem
Jajka ok 5 szt gotujemy na twardo .Można wykorzystać jajka które zostaną nam z śniadania Wielkanocnego Studzimy ,obieramy i siekamy drobno. Twaróg dusimy widelcem dodajemy do jajek .Dodajemy chrzan ok 1-2 łyżeczki ,majonez i śmietanę Wszystko razem dobrze mieszamy .Dodajemy posiekany szczypiorek lub natkę pietruszki Podajemy na bułeczce z rukolą .Smaczne i pożywne .POLECAM