Sposób przygotowania:
Wuzetka gotowana z biszkoptami
Ciasto: margarynę, cukier, kakao i wodę zagotowujemy, jak tylko zakipi zdejmujemy z ognia i odstawiamy do wystudzenia. Jak przestygnie to wtedy dodajemy rozbite jajka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, mieszamy i wykładamy na formę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 23x38 cm i pieczemy około 30 minut w temp. 180 stopni. Masa : wodę zagotowujemy z cukrem, dodajemy kakao, mieszamy i odstawiamy do wystudzenia. Ucieramy margarynę i dodajemy wystudzoną masę. Przekładamy: ciasto smarujemy masą, na masie układamy biszkopty. Na biszkoptach można polać delikatnie polewę.
gosiapiotrek23
bietka
dziękuję :)
zbysiowa
bietka
Zbysiowa bardzo dziękuję i częstuj się do woli :)
misia5
bietka
misia5 dziękuję, było bardzo pyszne :)