Sposób przygotowania:
Wyśmienity torcik
Białka ubijamy z cukrem i cukrem waniliowym na sztywną pianę. Wlewamy żółtka, i wsypujemy mąkę pszenną wymieszaną z proszkiem do pieczenia i olej. Mieszamy. Pieczemy w 180 stopniach w tortownicy o średnicy 24 cm lub dużej formie gdy chcemy by był jak placek. Studzimy iprzekrawamy na pół. Masa I: Budyń czekoladowy gotujemy z cukrem na mleku. Margarynę ucieramy i łączymy z zimnym budyniem czekoladowym. Dodajemy alkohol do smaku i pokrojoną w kostkę mleczną czekoladę. Masa II: Budyń śmietankowy gotujemy z cukrem na mleku. Margarynę ucieramy i łączymy z chłodnym budyniem śmietankowym. Pomarańczę obieramy i kroimy w kosteczkę dodajemy ją do gotowej masy i mieszamy łyżką. Przełożenie tortu: Biszkopt- masa I następnie układamy biszkopty później masa II i druga połowa biszkoptu. Wierzch dekorujemy pomarańczą pokrojoną w plasterki i zalewamy to galaretką Boki tortu można udekorować masą i potrzepać wiórkami kokosowymi.