Sposób przygotowania:
Z delicjami i plackiem kokosowo-makowym
Wykonanie biszkoptu: 1. Białka ubić na sztywno i dodać cukier i żółtka 2. Dodać resztę składników i wymieszać 3. Piec w 180° przez 35 min Wykonanie kremu: 1. W 1/2 szkl. mleka roztrzepać żółtka i dodać obydwie mąki 2. Resztę mleka zagotować z cukrem, później dodać przygotowaną wcześniej mieszanką i zagotować. 3. Margarynę utrzeć dodając po 1 łyżce otrzymany budyń. Wykonanie placka kokosowo-makowego 1. Ubić białka na sztywno, dodać cukier. 2. Do białek z cukrem dodać resztę suchych składników, wymieszać 3. Piec w 170° przez 35 min Przełożenie placka BISZKOPT - 1/2 KREMU - PLACEK KOKOSOWO-MAKOWY - 1/2 KREMU - CIASTKA "DELICJE" - GALARETKA