Sposób przygotowania:
Zapiekane pieczarki
Wycinamy z pieczarek nóżki.Nóżki drobno siekamy.siekamy cebulkę.Podsmażamy nóżki z cebulką na maśle.Doprawiamy solą i pieprzem.Studzimy.
Siekamy natkę pietruszki,trzemy ser,ubijamy białko na pianę.Dodajemy białko do pieczarek z cebulką,wsypujemy ser i natkę pietruszki.Mieszamy.
Napełniamy kapelusze pieczarek i zapiekamy 10 minut w temperaturze 225*C.+++Mieszamy olej z octem,solą i pieprzem marynowanym.Układamy sałatę na
półmisku.Na sałacie układamy pieczarki.Ozdabiamy cząstkami pomidora.Wszystko polewamy sosem winegret.Smacznego!
Siekamy natkę pietruszki,trzemy ser,ubijamy białko na pianę.Dodajemy białko do pieczarek z cebulką,wsypujemy ser i natkę pietruszki.Mieszamy.
Napełniamy kapelusze pieczarek i zapiekamy 10 minut w temperaturze 225*C.+++Mieszamy olej z octem,solą i pieprzem marynowanym.Układamy sałatę na
półmisku.Na sałacie układamy pieczarki.Ozdabiamy cząstkami pomidora.Wszystko polewamy sosem winegret.Smacznego!