Sposób przygotowania:
Zapiekane rurki
Cebulę i czosnek obierz, drobno posiekaj. Marchewkę obierz i pokrój w kostkż. Na patelni rozgrzej łyżkę oleju. Wrzuć przygotowane warzywa i smaż 10min. Warzywa wyjmij z patelni, ostudź.
W tym czasie zetrzyj ser, a umyte pomidory pokrój w plastry. Posiekaj oregano.
Mięso mielone wymieszaj z podsmażonymi warzywami i koncentratem. Dopraw do smaku, smaż 10min. na pozostałym oleju. Wymieszaj z posiekanym oregano i połową sera.
Przygotowaną masą nadziej cannelloni. Ułóż je w naczyniu żaroodpornym i polej sosem. Przykryj plasterkami pomidora i startym serem. Zapiekaj 40min. w temp. 175 st.
W tym czasie zetrzyj ser, a umyte pomidory pokrój w plastry. Posiekaj oregano.
Mięso mielone wymieszaj z podsmażonymi warzywami i koncentratem. Dopraw do smaku, smaż 10min. na pozostałym oleju. Wymieszaj z posiekanym oregano i połową sera.
Przygotowaną masą nadziej cannelloni. Ułóż je w naczyniu żaroodpornym i polej sosem. Przykryj plasterkami pomidora i startym serem. Zapiekaj 40min. w temp. 175 st.