iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Zdrowa pasta z selera i tuńczyka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Dobra zdrowa pasta z selera i tuńczyka

Zdrowa pasta z selera i tuńczyka

Składniki:

Zdrowa pasta z selera i tuńczyka

 

  • 1/2 szt seler naciowy,
  • 3 szt jajka,
  • 1 puszka tunczyk w sosie wlasnym,
  • 1 łyżka majonez,
  • pieprz,
  • pieczywo chrupkie

 

Sposób przygotowania:

Zdrowa pasta z selera i tuńczyka
Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy, obieramy i siekamy. Seler naciowy myjemy odcinamy końcówki i kroimy bardzo drobno. Mieszamy seler z posiekanym jajkiem.Tuńczyka wyciągamy z puszki i odcedzamy z nadmiaru sosu na sicie. Dodajemy odcedzony na sicie tuńczyk. Mieszamy. Doprawiamy majonezem i pieprzem .Chłodzimy. Podajemy na pieczywie chrupkim. tostach czy bułeczkach.