Sposób przygotowania:
Żeberka w marynacie
Żeberka opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem. Mięso poporcjować.
Do roztopionego masła wlać ocet balsamiczny i wymieszać. Do masła do smaku dodać sól oraz pieprz, wsypać mielona paprykę i cząber, dodać również musztardę francuską razem wymieszać.
Żeberka natrzeć marynatą i pozostawić na kilkanaście godzin a najlepiej na noc.
Piec przez 1 godzinę w temp. 190 stopni w rękawie do pieczenia.
Do roztopionego masła wlać ocet balsamiczny i wymieszać. Do masła do smaku dodać sól oraz pieprz, wsypać mielona paprykę i cząber, dodać również musztardę francuską razem wymieszać.
Żeberka natrzeć marynatą i pozostawić na kilkanaście godzin a najlepiej na noc.
Piec przez 1 godzinę w temp. 190 stopni w rękawie do pieczenia.